Célkitűző, célmegerősítő workshop 2 részes Vachó Andi

» Posted by on jan 24, 2019 in Blog, Hírek | Célkitűző, célmegerősítő workshop 2 részes Vachó Andi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sikerre programozás a jóga eszközeivel! Első rész január 26. szombat 15:00-17:00

Második rész a résztvevőkkel egyeztetett időpontban kerül kiírásra 2-4 hét elteltével.

Az új év a fogadalmak ideje, de szeretném, ha a fogadalmak valóra is válnának, és erre használjuk fel a jóga eszköztárából a célmegerősítő relaxációt, a cél, önbizalom erősítő, kitartást növelő ászanákat. 
A workshop első részében elcsendesedünk és átgondoljuk mi az, amit ebben az évben meg akarunk valósítani, átgondoljuk miért akarjuk megvalósítani és mit vagyunk hajlandóak érte tenni, illetve átgondoljuk a lépéseket hogyan valósíthatjuk meg céljainkat. A workshop feltétele, hogy leírd az előzőeket, a céljaidat 2019-es évre vonatkozóan, leírd azt is mi történik akkor, ha teljesül a célod, és mi az, amit hajlandó vagy megtenni célodért, céljaidért. És mindez ne csak fejben legyen meg, írd le papírra is, legjobb, ha nem legépeled, hanem saját kezűleg írod le. Nem fogom elkérni, senkiébe sem fogok beleolvasni, ez a saját érdeked, hogy megfogalmazd. Az elcsendesedés alatt tulajdonképpen ráhangolódunk céljainkra. 
A ráhangolódást ászana gyakorlás követi, mely során viszonylag hosszabb ideig fogunk kitartani ászanákat, kitartásunk erősítése céljából. 
Levezetésként egy hosszabb relaxáció következik, középpontban a célunkkal, a hétköznapitól eltérő tudatállapotban, elménket fókuszáljuk célunkra, tulajdonképpen vágyunkat elültetjük elménk mélyebb tudatalatti rétegébe, mely 90%-ban meghatározza életünk alakulását, melybe mi most tudatosan akarunk beavatkozni. Még hatékonyabb legyen 2  – 4 hét elteltével a gyakorlatokat megismételjük!

A workshop díja 3.000,-Ft, részvételed 1000,-Ft-os előleg befizetésével biztosíthatod. Állandó recepció nem működik, ezért kérlek egyeztess az előleg befizetésével kapcsolatban a 
lenti elérhetőségeken. Jelentkezési határidő a workshopot megelőző csütörtök este.

Hogyan lehet jelentkezni:
06/20-356-8719 számon Vachó Andi (én tartom a ws-t)
06/20-224-0037 Lélek forma központi szám
info@lelekforma.hu, vagy messengeren