Életkör Meditáció-meditációs és művészetterápiás program

» Posted by on Sze 7, 2017 in Hírek | Életkör Meditáció-meditációs és művészetterápiás program bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tanfolyamainkkal és workshopjainkkal nyári szünetre megyünk, ősszel új időpontokkal jelentkezünk!

„Szeresd önmagad, ezáltal tudsz szeretni másokat.”

Szeretettel várunk október 8-án vasárnap 11:00-14:00 óráig tartó közös meditációs és művészetterápiás programunkra.
Ezen a napon a témánk az Önértékelés, Önbecsülés, Önszeretet lesz, melyek a harmadik csakra témái.
Ide tartozik az önbizalom, vagy annak hiánya, az önbecsülés, önmagunk felvállalása, az önállóság vagy önállótlanság, önmagunk elfogadása és személyiségünk ereje. Mi a feladatunk ebben a világban? Miért is születtünk? A magánytól való félelem, a bizonytalanság, a függőségek, a ragaszkodások, a lelkierő hiánya, a másik elismerésétől való függés, az erőszakosság és hatalmaskodás, a túlérzékenység és az élet értelmének nem látása szintén ehhez a csakrához köthető. Milyen a viszonyunk önmagunkkal? Milyen lelki, érzelmi vagy fizikai függőségeink vannak? Mihez vagy kihez ragaszkodunk? Milyenek a másokhoz fűződő kapcsolataink? Képesek vagyunk-e önmagunkat képviselni? Letörtek, kedvetlenek vagyunk? Elégedettek vagyunk-e az életünkkel? Van-e energiánk mindenre? Meg akarunk-e felelni mások vagy a társadalom elvárásainak? Bármilyen emésztőrendszeri probléma, gyomor, máj, lép, epehólyag, idegrendszer, hasnyálmirigy, cukorbetegség, kimerültség és a hason lévő túlsúly mind ehhez a csakrához rendelhető.

A program meditációkkal kezdődik, melyek segítségével magunkba nézhetünk, elengedhetjük és átalakíthatjuk negatív hiedelmeinket, majd a meditációban megéltek alapján mindenki elkészíti saját megrajzolt mandaláját, melyet végül közösen megbeszélünk, így egy egészen komplex képet kapva magunkról, átalakítjuk nézőpontunkat a pozitív irányba.
Előzetes rajztudás nem szükséges!

A program ára: 4.000,- forint/fő
Helyszín: Lélekforma Stúdió, Budapest, IV.kerület, Fóti út 59.
Jelentkezés: info@lelekforma.hu, vagy 06-20-224-0037
Gyere el és tegyél egy lépést önmagad felé, hogy Önmagadat vállalva boldog, kiegyensúlyozott életet élj.
A programot vezeti Szelei Nikolett:
Hivatásomat tekintve két szerelem van az életemben, az egyik az önismeret pszichológiai és spirituális megismerése, tanulása és továbbadása, ezáltal mások segítségnyújtása és a kreatív önkifejezés megélése, amit az Üvegfestésben és annak oktatásában találtam meg.
Saját magamon tapasztalva az alkotás lélekemelő, relaxáló áldásos hatását, úgy éreztem ezt másoknak is meg kell ismernie, így a művészetterápiás eszközök felé fordultam, ahol az alkotás áldásos hatását ötvözni lehet a lelki életünk megértésével, ezáltal csodálatos javulásokat elérve életünkre nézve.
Tanulmányaim során számos technikát ismertem meg és a sajátítottam el.
Néhány ezek közül:
– Alap és haladó angyaltanfolyamot végeztem Doreen Virtue által minősített angyalterapeutánál, Mayer Andreánál.
– Deekshaadó képzésben vettem részt Prém Zsuzsannánál.
– Diapozitív stresszoldást ( magzatkori sérelmek oldása ) tanultam Ruga Zsókánál.
– Tarot, Gyermekrajzelemzés, Grafológia, Ho’oponopono technika
– Jelenleg szabadegyetemi képzésben vagyok a Shanti Oktatási Központban, ahol tanulmányaim befejeztével Transzperszionális pszichoszintézis és művészeti terapeuta végzetségem lesz.
Mindezek tanulmányaim mellett, legfontosabbnak mégis a folyamatos önmunkát tartom, mert hitem és tapasztalatom szerint jó segítő csak az tud lenni, aki maga is végigment és megélte azokat a folyamatokat, amiket a módszerek adnak.