Erősítő core edzés – ingyenes bemutató óra Aug. 31. 16:00

» Posted by on aug 27, 2019 in Blog, Hírek | Erősítő core edzés – ingyenes bemutató óra Aug. 31. 16:00 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Erősítő core edzés

Fogadjátok szeretettel új oktatónk Szilvásy Tamás ingyenes bemutató óráját!

Tamás szeptembertől csatlakozik oktatói csapatunkhoz, kissé erőteljesebb típusú óráival, az intenzívebb mozgást kedvelők örömére.

Tamás szavaival az óráiról: természetes mozgásokon alapuló, erősítő edzés, a mindennapi életünk minőségének javítására. Ne okozzon problémát, ha haza kell cipelni a bevásárlás után a szatyrokat, futni kell a buszhoz vagy lépcsőzni, ha éppen rossz a lift. Az órán minden izomcsoportot érintünk. Saját testsúlyos gyakorlatok, core gyakorlatok, kettlebell gyakorlatok, fitball gyakorlatok, gumiszalagos gyakorlatok kombinációival dolgozunk.

Néhány izgalmas bemutatkozó mondat: Mindig is fontos szerepet játszott a sport az életemben. Úsztam, kosárlabdáztam, futbaloztam, edzőterembe jártam. Kilenc éve megismerkedtem a brazil harcművészettel, a capoeiraval, amit azóta is űzök, illetve mar oktatok is gyerekeknek, immáron két éve. A fitness instruktori képzést 2018 októberében végeztem el, azóta felnőtt személyi- illetve csoportos edzéseket is tartok.

Reméljük, minél többen kedvet kaptok kipróbálni ezt az új óratípust, mellyel péntek délutánonként és szombat délelőttönként találkozhattok órarendünkben szeptembertől.

A bemutató óra augusztus 31-én szombat délután 16 órától 60 percben. Vízzel, törülközővel készüljetek! 🙂

Az ingyenes órára nem szükséges bejelentkezni, de amennyiben tudod, hogy jössz, örömmel vesszük, ha jelzitek felénk, akár az esemény kommentjkenét, akár messenger üzenetben vagy a stúdió telefon számán:  06/20 224-0037.