Galéria

A stúdió

Ismerd meg stúdiónkat kívül és belül !

11 Photos

Ovi jóga

A 3-6 éves gyerekeknek az ovijógát ajánljuk, amit tulajdonképpen testmozgás – játék – mese egyszerre. Móka az egész. A gyermek végighallgat egy mesét, és közben folyamatosan együtt tornázunk. Az órák a szerepjátékok, a drámajátékok, a mese és a mozgás kapcsolatára épülnek, az óvodáskorú gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően. Egy mesekeretre vannak felfűzve a mozgásos elemek, ahol a gyerekek hangutánzással, énekléssel és mondókázással is segítik megeleveníteni az adott állatot. Ebben a mesében a gyerekek aktív szereplők. Ahogy a mesében jönnek egymás után a mondatok, úgy jönnek a gyakorlatok is folyamatosan áramolva. Bemelegítésként lazító, hajlító, légző- és feszültségoldó gyakorlatokat végzünk, sok játékra kerül sor, és nagymértékben gyakoroljuk az alapmozgásokat (kúszás, mászás, stb.) is. Tulajdonképpen az egész óra egy nagy mesés, játékos mozgás.

22 Photos

Nia tánc

TÁNC, MOZGÁS, FITNESZ, EGÉSZSÉG Ha szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, alaposan átmozgatni a tested, feltöltődni és ellazulni, akkor próbáld ki a Niát! A Nia mozgás és tánc, egy intenzív edzésprogram, amely fejleszti a kreativitást és aktívan segíti a jobb és bal agyféltekék összehangolt működését. Amikor a Niát táncolod, megérzed milyen csodálatos dolog a saját tested, milyen sokat adhat neked, megtapasztalod az öngyógyítás hatalmát. Képzelj el egy bulis edzést, ahol a nagyon jó Nia zenékre táncolhatod boldoggá magad, másrészt jó lehetőség, hogy meglásd hogyan lehet „táncolva látni” a világot. Ami fontos: Legyen nálad egy üveg víz, kényelmes ruhában gyere, amiben tudsz mozogni, cipő sem kell, a Niát mezítláb táncoljuk. Semmi más nem kell, csak Te!

5 Photos

Infra jóga

Ez nem az a forró, vagy hot jóga, amely 30-35 fokban vagy esetleg még melegebbre fűtött helységben történő gyakorlást jelent. Az infra sugárzók elsősorban nem a helységet, hanem a benne található tárgyakat és testeket fűtik. Az infra sugarak hatására az erek kitágulnak, így felgyorsul az anyagcsere, kitágulnak a pórusok és fokozódik a verejtékezés. Ennek hatására a szervezetben összegyűlt méreg anyagok gyorsabban távoznak a testből. Az immunrendszer működése javul. Ezen kívül a hő hatására egy óra alatt akár 400-600 kalóriát is leadhatunk, valamint a bőr selymesebbé, puhábbá válik és gyorsabba regenerálódik. Az infra sugarak hatására az ízületek, és az izmok is gyorsabban bemelegszenek nő a mozgási tartományuk, lazábbak lesznek. Ellenjavallat: Nem javasolt az infra jóga óra látogatása, ha magas vérnyomásod van, ha fertőző betegséged van, lázad van, vagy esetleg sebészeti beavatkozáson vettél részt a közelmúltban.

35 Photos

Kismama jóga

A jógát nem lehet elég korán kezdeni! A babák már az anyuka hasában érzékelik a jóga jótékony hatásait. Később az anyukákkal együtt vesznek részt a foglalkozásokon

8 Photos

Jóga foglalkozások

Bepillanthatsz a kezdő hatha jóga, molett/kímélő jóga, dinamikus jóga és gerincjóga foglalkozásainkba. Sosem késő elkezdeni!

24 Photos

Gyerek táncos aerobic

Tánc-mozgás-játék ami ezt a foglalkozást jellemzi! Várunk minden 6 év feletti kislányt vagy kisfiút!

3 Photos

Zumba

Igazi latin hangulat, tánc, mozgás, elengedés, felszabadulás egy órában, ne hagyd ki!

14 Photos

Alakformáló

Alakformáló, zsírégető foglalkozásunk könnyen követhető, jó hangulatú. Az eredmény garantált!

10 Photos

Callanetics óra

Ezen az órán igazán meg tudod dolgoztatni a mélyizmokat! Próbáltad már?

5 Photos

3D jóga

Miért 3D? Mert a tér minden irányában mozgunk. A dinamikus jóga órán a klasszikus jóga alapgyakorlatait (ászanáit) használjuk, azokat kiegészítjük, gyakorlatsorokat építünk fel, így alakítjuk ki a dinamikus, úgynevezett flow jelleget. Egyik gyakorlatból épül a másik, ötvözzük a hagyományos jógapózokat a gerincedzés elemeivel, melyből létrejön egy tudatos, mégis izgalmas jógagyakorlás. Ha az aerobik típusú órákon nem érzed igazán jól magad, de fizikailag alaposan megdolgoztató edzésre vágysz, ahol az egyes gyakorlatokat csak párszor ismételjük, nem pedig megszámlálhatatlan guggolást és térdhúzást kell végezned, akkor próbáld ki a dinamikus jógát! Erős, feszes, szálkás izmokat, egészséges, stabil, rugalmas gerincet nyersz általa. Célunk az erő és a hajlékonyság fejlesztése, a megrövidült izmok nyújtása, a gyenge izmok erősítése, a gerinc karbantartása, ezáltal egy funkcionálisan egészséges test elérése. A dinamikus jóga gyakorlatai tökéletesen alkalmasak a gerinc edzésére, tornájára, a rossz tartásból, ülőmunkából adódó hát- és derékproblémák megszüntetésére. Az óra igazi kihívást jelent fizikai értelemben, mentálisan viszont tökéletesen ellazít, relaxál. Szinte újjászületve távozik a vendég.

40 Photos

Pilates

Igazi tartás, formás izmok és test, mindez a pilates :)

15 Photos

Kundalini jóga

A kundalini jógának van egy fajta felemelő ereje, ami ahhoz kell, hogy ezt a szunnyadó belső ősi misztikus energiát fel tudjuk ébreszteni! Az felemelőerő egy másik aspektusa a sebesség. Azt mondják, hogy amit 20 év alatt lehetne elérni, a Kundalini jógával egy év alatt elérhető. Teljes koncentrációval, jó formában, ha az elméd kiegyensúlyozott, és csatlakozni tud a folyamatra, akkor akár 40 – 90 nap alatt átalakíthatod magad a Kundalini jógával. A Kundalini jóga gyakorlásának különleges jutalma és ajándéka az, hogy gyorsan szembe tudsz nézni a saját egóddal, és ki tudod törölni a ragaszkodásait, hogy a lélek fényében vigadhass. A Kundalini jóga nemtől, kortól, vallástól függetlenül gyakorolhatod. Egyszerű testhelyzeteket (aszana) veszünk fel, ami mindenki számára elérhető és megvalósítható. Alkalmazunk speciális légzést (pranayama), testzárat (bandha), meditációt és mantrát!

7 Photos

Baba-mama jóga

A jógát nem lehet elég korán kezdeni! A babák már az anyuka hasában érzékelik a jóga jótékony hatásait. Később az anyukákkal együtt vesznek részt a foglalkozásokon.

11 Photos

Gyerekjóga

Jóga testtartások, légző gyakorlat, relaxáció, páros gyakorlatok és természetesen játék jóga módra...mindez a gyerekjóga 6-10 és 10-14 éves korosztálynak

16 Photos

Relaxáció, meditáció, jóga nidra

Ha mozgás nélküli feltöltődésre vágysz, akkor a relaxáció vagy jóga nidra foglalkozásainkat tudjuk ajánlani.

2 Photos

Hangtálas foglalkozás

Havonta tartunk hangtálas relaxáció, meditáció foglalkozásokat, szívesen látunk bármikor. Az időpontokat a tanfolyamok menüpontban megtalálod.

15 Photos

Gyerektáborok

Minden nyáron van gyerekjóga, tánc és kézműves tábor a stúdióban. A gyerekek mindig jól érzik magukat, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy vannak visszatérő gyerekek is.

22 Photos

Fodrászat-kozmetika

Az egyszerűtől az alkalmi frizuráig fodrászaink és kozmetikusaink gyönyörű hajkölteményeket és sminkeket készítenek. Vállaljuk a hajkészítést és sminkelést csoportok részére is.

8 Photos

Gerinctorna

Büszkék lehetünk magunkra, elindultunk a fejlődés útján, két lábra álltunk, aminek egyenes következménye a rossz testtartás, görbe hát, előre ejtett vállak, állandó nyakfájás, hátfájás, derékfájás. Mozgás hiányos életmód, a napjainkra oly jellemző stressz feszültségeket, izom gyengeségeket okoz mely előbb vagy utóbb fájdalomként jelentkezik. Az állandósult fájdalom csökkenti testünk ellenálló képességét, levertekké, fásultakká válunk. Ismerős a képlet? Neked hol fáj? Mit választasz, bekapsz egy-két pirulát, vagy felállsz és tornázol velünk hetente legalább kétszer. Gerinc erősítő torna óránk menete: erősítés – nyújtás – lazítás Az izmok erősítésével elérjük, hogy segítséget nyújtsanak a testünk vázszerkezetének, azaz a gerincünknek, feladata ellátásában. A nyújtással felszabadítjuk az ízületi porcokat, és idegnyúlványokat. Csökkenthetjük, akár meg is szüntethetjük fájdalmainkat. Így a lazítás alatt egy pillanatra valóban meg tudunk pihenni, mely remek lehetőség a stressz oldására.

15 Photos