Galéria

A stúdió

Ismerd meg stúdiónkat kívül és belül !

11 Photos

Jóga foglalkozások

Bepillanthatsz a kezdő hatha jóga, molett/kímélő jóga, dinamikus jóga és gerincjóga foglalkozásainkba. Sosem késő elkezdeni!

24 Photos

Gyerek táncos aerobic

Tánc-mozgás-játék ami ezt a foglalkozást jellemzi! Várunk minden 6 év feletti kislányt vagy kisfiút!

3 Photos

Zumba

Igazi latin hangulat, tánc, mozgás, elengedés, felszabadulás egy órában, ne hagyd ki!

14 Photos

Alakformáló

Alakformáló, zsírégető foglalkozásunk könnyen követhető, jó hangulatú. Az eredmény garantált!

10 Photos

Callanetics óra

Ezen az órán igazán meg tudod dolgoztatni a mélyizmokat! Próbáltad már?

5 Photos

Dinamikus jóga

40 Photos

Pilates

Igazi tartás, formás izmok és test, mindez a pilates :)

15 Photos

Kundalini jóga

A kundalini jógának van egy fajta felemelő ereje, ami ahhoz kell, hogy ezt a szunnyadó belső ősi misztikus energiát fel tudjuk ébreszteni! Az felemelőerő egy másik aspektusa a sebesség. Azt mondják, hogy amit 20 év alatt lehetne elérni, a Kundalini jógával egy év alatt elérhető. Teljes koncentrációval, jó formában, ha az elméd kiegyensúlyozott, és csatlakozni tud a folyamatra, akkor akár 40 – 90 nap alatt átalakíthatod magad a Kundalini jógával. A Kundalini jóga gyakorlásának különleges jutalma és ajándéka az, hogy gyorsan szembe tudsz nézni a saját egóddal, és ki tudod törölni a ragaszkodásait, hogy a lélek fényében vigadhass. A Kundalini jóga nemtől, kortól, vallástól függetlenül gyakorolhatod. Egyszerű testhelyzeteket (aszana) veszünk fel, ami mindenki számára elérhető és megvalósítható. Alkalmazunk speciális légzést (pranayama), testzárat (bandha), meditációt és mantrát!

7 Photos

Baba-mama jóga, Kismama jóga

A jógát nem lehet elég korán kezdeni! A babák már az anyuka hasában érzékelik a jóga jótékony hatásait. Később az anyukákkal együtt vesznek részt a foglalkozásokon.

11 Photos

Gyerekjóga

Jóga testtartások, légző gyakorlat, relaxáció, páros gyakorlatok és természetesen játék jóga módra...mindez a gyerekjóga 6-10 és 10-14 éves korosztálynak

16 Photos

Relaxáció, meditáció, jóga nidra

Ha mozgás nélküli feltöltődésre vágysz, akkor a relaxáció vagy jóga nidra foglalkozásainkat tudjuk ajánlani.

2 Photos

Hangtálas foglalkozás

Havonta tartunk hangtálas relaxáció, meditáció foglalkozásokat, szívesen látunk bármikor. Az időpontokat a tanfolyamok menüpontban megtalálod.

15 Photos

Gyerektáborok

Minden nyáron van gyerekjóga, tánc és kézműves tábor a stúdióban. A gyerekek mindig jól érzik magukat, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy vannak visszatérő gyerekek is.

22 Photos

Fodrászat-kozmetika

Az egyszerűtől az alkalmi frizuráig fodrászaink és kozmetikusaink gyönyörű hajkölteményeket és sminkeket készítenek. Vállaljuk a hajkészítést és sminkelést csoportok részére is.

8 Photos