Gerinc mobilizáló workshop

» Posted by on Már 18, 2018 in Blog | Gerinc mobilizáló workshop bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tanfolyamainkkal és workshopjainkkal nyári szünetre megyünk, ősszel új időpontokkal jelentkezünk!

A gerinc tréning és jóga olyan mozgásterápia, mely a fizikai test és idegrendszer egészségének megtartására és egyes problémák helyreállítására , anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokat tartalmaz.

A folyton változó összetételű órákon nem mindig jut idő a gyakorlatok – ászanák egyenkénti beállítására, gyakorlatok a gerincre történő hatásának megbeszélésére.

A mini tanfolyamot ezért ajánlom mindenkinek, olyanoknak is akik még soha nem vettek részt óráinkon, illetve tapasztalt gyakorlóinknak tudásuk rendszerezésére, elmélyítésére.

A foglalkozás három részből fog állni.

Az első részében egy 45 perces központban a gerinccel gyakorlatsort fogunk közösen elvégezni. Ezek a gyakorlatok főképpen az órákon is végzett elemekből épül fel.

Pár perc felfrissülés után, második részben megismerkedünk a gerincünkkel annak minden irányú mozgásával, ezek szerepét a gyakorlatokban, valamint azok helyes kivitelezését. Közben kötetlen beszélgetés keretében bárki felteheti kérdését.

A harmadik részben immár tudatosan újabb közös gyakorlatsor következik, melyet a tanfolyam lezárásaként relaxációval fejezünk be.

A következő workshop időpontja 2018. augusztus11. szombat 16:30-19:30. Jelentkezési határidő a workshopot megelőző csütörtök este.

A workshop díja 4.200,- / fő.

A workshopot Vachó Andrea jóga, – gerinctréning oktató tartja.

Részvételi szándékod az info@lelekforma.hu e-mail címen vagy a 06-20-224-00-37-es számon jelezheted, azonban részvételedet 1.500,-Ft előleg befizetésével biztosíthatod, a stúdió nyitvatartási idejében a recepción (16:00-20:00).

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!