Gyerekjóga és Tánc tábor 2108. július

» Posted by on Már 5, 2018 in Blog, Egyéb | Gyerekjóga és Tánc tábor 2108. július bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szünidei Gyermekjóga és Tánc tábor immár kilencedik alkalommal

Tábor ideje: 2018. július 23. – 2018. július 27. (hétfőtől péntekig 8-tól 16-ig)

A tábor célja: testünk, mozgásunk megismerése, kreativitás fejlesztése a jógán és táncon keresztül (bővebb leírás lentebb)

Táborvezetők:

  Gorzó Kinga sport oktató, hatha jóga, gyermekjóga , dinamikus jóga, meditáció oktató (06-20-224-00-37)

  Máté Ildikó szakképzett óvónő, drámapedagógus (06-20-358-47-07)

Életkor: 6-12 éves kor

Helyszín: Budapest IV. kerület, Fóti út 59, Lélekforma Mozgás és Szépségstúdió (Absolute Solution Kft)

Heti tábordíj: 25.000 forint /gyermek, testvérkedvezmény 23.000 forint /gyermek. Egyéb kedvezmény: hozd magaddal egy olyan barátodat/barátnődet aki még soha nem járt nálunk és akkor mindketten a 23.000 forintos áron vehettek részt táborunkban.

Jelentkezési határidő: a táborhét maximum létszáma 15-20 fő, ezért a helyfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik. Jelentkezni lehet június 30-ig, Gorzó Kingánál 10.000 forint befizetésével a Lélek Forma stúdió recepcióján. Minimum létszám 10 fő.

Étkezés:

 – Napi kétszeri étkezés, ebéd és uzsonna

– Minden nap friss gyümölcs és zöldség

Programok:

  – Mozgásos tevékenységek: gyermekjóga, tánc, ügyességi játékok, önbizalom növelő játékok, személyiség fejlesztő játékok, csoportos játékok

  – Kézműves tevékenységek

  – Kirándulások

Jelentkezni a 06-20-224-00-37 számon, továbbá az előleg befizetésével a Fóti út 59 szám alatti Lélek Forma stúdióban lehet!

Szeretettel várjuk a gyermekeket!

Ildikó 🙂 Kinga 🙂

“A tábor reggel 8-tól, délután 4-ig tart, de máskor is úgy volt, hogy azok a szülők akik munkahelyre kell beérjenek korábban hozták a gyerekeket. Mindig ott vagyunk fél 8-tól, és délután is lehet maradni, mert van recepció a stúdióban, csak a termeket akkor már nem lehet használni.

Majdnem minden nap megyünk a szabadba, talán az első nap szokott kivétel lenni, mikor megismerkedik a csoport, no meg az időjárás néha közbeszól.

Idén is elmegyünk a Tarzan parkba, az Óceánárok utcában lévő családi parkba, egy másik nap elsétálunk fagyizni az Andretti cukrászdába, továbbá egy közeli játszótéren szoktunk még jógázni és szabadtéri játékokat játszani.

A tábor előlegét (10.000,-) e a fent leírt időpontig kell befizetni, a maradékot pedig a tábor első reggelén.

Ebédelni a közeli étterembe szoktunk elmenni és onnan hozzuk el az uzsonnát is. Reggeli nincs, tehát célszerű úgy jönni hogy a gyerek már reggelizett, 10 óra környékén friss almát, répát szoktunk enni.

A tábor előtti héten minden jelentkezőnek küldök levelet, hogy pontosan milyen felszerelést kell hozni.

Előre nem tudom megmondani hogy melyik nap hova megyünk, mert ez mindig az időjárás függvénye, ami már többször megviccelt minket az elmúlt években.” Kinga