Gyertyafényes stresszoldó aerial ws – december 15. szombat délután 17 óra

» Posted by on dec 3, 2018 in Hírek | Gyertyafényes stresszoldó aerial ws – december 15. szombat délután 17 óra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyertyafényes stresszoldó aerial workshop

Gyere és lépj be velem ismét az Aerial jóga világába! Ismerd meg a jógát ebben az új dimenzióban, egy teljesen más szemszögből.

Készülődve a karácsonyra egy kis megpihenést, kiszakadást, feltöltődést szeretnénk nyújtani ezen a workshopon, ahol a megszokottól eltérően használjuk az anyagot. A gyakorlás első felében bemelegítjük, átmozgatjuk testünket, ebben csak annyi erősítés lesz, hogy utána könnyebben tudjunk utána lazítani. A gyakorlás 2. felében leengedjük az anyagot talajhoz közel, és lazító, pihentető, stresszoldó gyakorlatokat fogunk végezni. Észre veheted majd, hogy ez a módosítás teljesen új érzeteket, tapasztalatokat fog hozni, a talaj közelsége nagyfokú biztonságot, stabilitást nyújt, viszont az, hogy a talaj fölött lebegünk könnyedség, súlytalanság, szabadság érzetével ajándékoz meg. Ha felkeltettük érdeklődésed próbáld ki velünk ezt az újfajta gyakorlást.

Jelentkezési határidő mindig az adott a workshopot megelőző csütörtök este. A workshop díja 3.500,- / fő.
Az időpont: December 15, Szombat 17:00-19:00, Vachó Andi aerial jóga oktató 
Részvételi szándékod az info@lelekforma.hu e-mail címen vagy a 06-20-224-00-37-es számon jelezheted, azonban részvételedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod. Fizetni tudsz készpénzben vagy utalással is, de előtte mindenképp egyeztess, hogy legyen még szabad hely a terem kapacitásának végessége miatt. Az utalásokat az Absolute Solution Kft. 10400023-50526677-49811001 számú K&H Banknál vezetett számlájára kérjük.