Hétvégi kezdő aerial jóga alaptanfolyam Kingával

» Posted by on feb 1, 2018 in Blog, Hírek | Hétvégi kezdő aerial jóga alaptanfolyam Kingával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

5 alkalmas kezdő aerial jóga tanfolyamot hirdetünk hétvégenként. A tanfolyam célja, hogy teljesen az alapoktól vezesse be a gyakorlókat az aerial jógába, melyre azután építkezve a bonyolultabb ászanákat is elvégezhetőek legyenek 😊 Az aerial alapászanákat (testhelyzeteket) sajátítjuk el hétről hétre, sok-sok ismétléssel, sok nyújtással, nagy hangsúlyt fektetve a gerinc közeli izmok nyújtására, erősítésére. Az anyaggal való jógázás kifejezetten ajánlott azoknak, akik derék, hátfájással, váll, csípőízületi beszűküléssel, vagy fájdalommal küzdenek. Tapasztalataink alapján a jóga hinta, az „anyag” egy áldás az ízületi merevségben szenvedőknek, és még azok is szívesen gyakorolnak, akik számára jóga óra kissé unalmas.

Miért izgalmas, kihívásokkal teli, mégis élvezetes az anyagban való jógázás? Akik már próbálták tudják, hogy az anyag mennyire tudja segíteni az egyes gyakorlatok elvégzését, valóban egy segítőt kapsz az anyag által, melyre támaszkodva olyan testhelyzeteket tudsz elérni, melyek az anyag nélkül kivitelezhetetlenek, vagy sokkal több eszközt igénylőek volnának. És amit a legtöbben imádunk csak súlytalanul lógni fejjel lefelé, hagyni, hogy a gerinc megnyújtózzon a gravitáció erejével…nem beszélve az anyagban való relaxációról, mintha az anyaméh biztonságába helyezkednénk ismét bele…

A tanfolyam 5 alkalmas, alkalmanként 1 órás, a tanfolyam teljes díja 8000 forint.

Időpontok: május 25 szombat, június 1 szombat, június 8 szombat, június 16 vasárnap es június 23 vasárnap. Szombatonként 14 órától, vasárnap 16 órától.

A workshopot Gorzó Kinga jóga oktató tartja.

Jelentkezni lehet a 06/20-910-8265, vagy 06/20-224-0037 telefonszámon, az info@lelekforma.hu-n vagy a stúdió recepcióján.