Női jóga, tánc – foglalkozásaink a nőiség jegyében

» Posted by on Már 12, 2018 in Blog, Egyéb, Hírek | Női jóga, tánc – foglalkozásaink a nőiség jegyében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Női vonal: foglalkozásaink a nőiség jegyében

Kedves Vendégeink!
Bizonyára észrevettétek, hogy idén ismét új irány felé nyitottunk, tovább erősítve a női vonalat stúdiónk szolgáltatásai között. Óráinkat többnyire hölgyek látogatják, így nagyon sokszor szembesülünk kifejezetten női problémáitokkal, testi, lelki betegségekkel, nehézségekkel, ami inspirációt nyújtott nekünk, hogy színesítsük szolgáltatásainkat 2018-ban.

női jóga, tánc

Modern világunk egyre több feladatot ró ránk nőkre, sokféle szerepnek, vélt vagy valós elvárásnak kell megfelelünk nap, mint nap, arról nem beszélve, hogy mi nők, kiemelten az édesanyák hajlamosak magukat háttérbe szorítani és családban csak utolsóként foglalkozni magukkal. Ez a háttérbe szorítás azonban hosszabb távon megmutatja árnyoldalait, és mivel a család energetikailag leginkább az anya energiájából “táplálkozik”, ha a nő kimerült, fáradt, rosszul érzi magát az nagyon gyorsan visszahat a család összes tagjára.
Ezen viszont lehet és kell is változtatni! Ha mi, nők jól érezzük magunkat, lelkileg, testileg egészségesek, felszabadultak vagyunk akkor könnyen tudjuk emelni a család, és társadalmunk boldogság szintjét, ehhez viszont foglalkoznunk, törődnünk kell magunkkal, időt kell szánnunk arra, hogy töltekezzünk mi magunk is, foglalkozzunk testünkkel és lelkünkkel, minőségi időtöltés keretében.
Ennek a jegyében bővítettük idén órarendünket kettő, kifejezetten nőknek szóló, nőiségünket ünneplő, emelő foglalkozással, a Nia tánc,és a női jóga keretében.
Mindenkit csak biztatni tudnék, hogy nyisson új utakat nőisége megélésében és próbálja ki új foglalkozásainkat.

Várunk szeretettel női foglalkozásainkra:
– hétfőn 9, és csütörtökön 19 órától Nia foglalkozásainkra, valamint
– szerdán 17, és 19 órától női jóga foglalkozásainkra