Nyári gyorssegély: masszázs, és fülakupunktúra

» Posted by on jún 20, 2019 in Blog, Egyéb, Hírek | Nyári gyorssegély: masszázs, és fülakupunktúra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyári gyorssegély és még valami….!

Sokan vagyunk úgy vele, hogy nehezen megy le az a pár kiló és közeleg a nyaralás, vagy valami alkalom, amire szeretnénk a legjobb formánkat hozni, de rövid időnk maradt addig, és nem igazán látjuk a reményt hogyan érjük el, amit szeretnénk.

Ha benned is ilyen érzések kavarognak, de hajlandó vagy tenni is érte, akkor neked találtuk ki nyári gyorssegély akciónkat, mely célzott masszázst, alakformálást és fogyókúrát segítő fülakupunktúrát tartalmaz:

Ez mit is jelent? Ismerd meg nyári masszázs akciónkat Niki jóvoltából:

– cellulitmentesítés: 10 alkalmas bérlet 29.000,-Ft

– alakformálás-tekercselés: 10 alkalmas bérlet 30.800,-Ft

– kombinált bérlet (5alk. cellulit+5 alk. alakformálás): 30.400,-Ft

– nyári elsősegély (5 alk. cellulit masszázs):14.500,-Ft

Időpontot egyeztetni Nikinél tudsz a 06-20-361-28-24 számon!

 

 

Fogyókúrás fülakupunktúrás kezelés:

Amennyiben már van egy programod, terved, elhatározásod, hogy leadsz 5-8-10 kilogrammot, de már előre tartasz tőle, hogyan fogod tartani a diétád akkor neked találták ki a fülakupunktúrát! Igen, tudjuk, enélkül is lehet fogyni, de tűszúrással sokkal könnyebben megy! Miben segít és miért hatékony? Egyrészt olyan pontokat stimulálunk a fülben, amelyek az anyagcserét, az emésztésed segítik, van egy pont, ami különösen hatékony az éhség érzet elvételében, és vannak olyan pontok, melyek lelkileg segítenek, hogy idegeskedés, kiborulás nélkül, az idegrendszer stabilizációjával tudj kitartani célod mellett.

Erre találtuk ki a nyári fülakupunktúrás akciónkat a 4-6 hetes 6 alkalmas kezelés sorozatot 20.000,-Ft-ért! A kezelés alkalmanként 60 percet vesz igénybe, a normál kezelő tűk mellett behelyezek tartós tűket is! Jelentkezni, érdeklődni Vachó Andinál, fülakupunktúrás addiktológusnál tudsz a 06/20-356-8719-es számon. A vendégek visszajelzései alapján a kezelés segítségével valóban tartani tudták az elhatározásukat és eredményesen adtak le átlagosan a 4-6 hét alatt 5 kilogrammot.

Természetesen a hosszabb, tartós eredmény érdekében ne maradjon el az életmódváltás, melynek része az étkezés megváltoztatása, a számodra megfelelő mozgás beiktatása sem, ha nem tetted eddig kezdj el mozogni, érdeklődj a számodra megfelelő mozgás foglalkozásról a Lélek forma stúdió központi számán 06/20-224-0037! Alapvetően azonban szemlélet váltás is szükséges az életmódváltáshoz, meg kell tanulnod szeretni, becsülni és még akkor is szépnek látni magad, ha nem vagy tökéletes!!! Mindenki szép, ha megtanulsz!!! békében élni magaddal, Ne feledd, ez tanulható, akkor is, ha nem erre kondicionáltad magad eddig! Már annyi előadás, módszer elérhető, amik segítenek a magaddal szembeni jobb érzések kialakításában, keresd ezeket, alkalmazd, olvass, hallgass ilyen előadásokat, rengeteg jó szakember van hazánkban, halljuk, fogadjuk meg szavaikat!!!