Páros aerial jóga workshop – Kinga és Andi

» Posted by on aug 16, 2019 in Blog, Hírek | Páros aerial jóga workshop – Kinga és Andi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Páros aerial workshop

Az aerial jógát lehet még fokozni? Igen, ha az anyag mellett még a párodra is figyelni kell.

Nyári táborunk záró eseménye volt a páros aerial gyakorlás, mely sok, sok nevetést, jókedvet, határok feszegetését hozott mindenki számára. Egyértelműen a legvidámabb tábori óránk volt, melyről azonban nem hiányzott a kemény munka sem.  Számunkra, oktatók számára is kellemes élményt nyújtott, hogy ennyire szerették a résztvevők ezt az órát, ezért gondoltunk arra, hogy egy workshop formájában újra elérhetővé tesszük ezt a különleges élményt.

A hammock mellé kapsz egy társat is, aki vagy segíti az egyes testhelyzetek felvételét, még intenzívebb nyújtózást lehetővé téve, vagy éppen te támogatod a társad, te nyújtasz stabil támaszt neki  az egyes gyakorlatok elvégzéséhez. Mivel az anyag mellett a társadra is figyelni kell, koncentrációs készséget hatványozottan fejlődik.

A kemény munkához, próbálkozáshoz pedig sok nevetés, jókedv társul, erről gondoskodik a két oktató Kinga és Vachó Andi.

Nem kell, hogy profi aerial jógás legyél (van ilyen?), de azért jó, ha már egy-két órán részt vettél, vagy előtte részt veszel, hogy az alap testhelyzetek felvételével tisztában legyél. Jöhetsz párban, de egyedül is, akkor is kerítünk párt számodra.  

Reméljük meghoztuk kedveteket és várunk szeretettel szeptember 7-én, szombaton 16 órától 18 óráig!

A workshopot  Gorzó Kinga és Vachó Andrea aerial jóga oktatók tartják.

Jelentkezni lehet a 06/20-224-0037 telefonszámon, az info@lelekforma.hu-n vagy a stúdió recepcióján.

A workshop díja 3.500,-Ft, jelentkezési határidő a workshopot megelőző csütörtök este. Részvételedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod. Fizetni tudsz készpénzben vagy utalással is, de előtte mindenképp egyeztess, hogy legyen még szabad hely a terem kapacitásának végessége miatt. Az utalásokat az Absolute Solution Kft. 10400023-50526677-49811001 számú K&H Banknál vezetett számlájára kérjük.