Páros jóga workshop 3 órás

» Posted by on feb 4, 2017 in Hírek | Páros jóga workshop 3 órás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

páros jóga

Tanfolyamainkkal és workshopjainkkal nyári szünetre megyünk, ősszel új időpontokkal jelentkezünk!

A jóga órákon előfordul, hogy párban is elvégzünk egy-egy gyakorlatot. Többször elhangzik az ilyen gyakorlatok után, hogy „no, ezt otthon a párommal vagy gyerekemmel is megpróbálom”. Tapasztalatunk, hogy nagyon jó stressz oldók is a páros gyakorlatok, kifejezetten megemelkedik ilyenkor a hangulat, néha barátságok is kialakulnak. Ami pedig még lényeges, hogy sokkal több odafigyelést is igényelnek ezek a gyakorlatok, mert nem csak magunkra, hanem a párunkra is figyelünk. Figyeljük a mozdulatát, a határait, a légzését, stb..

Sokan nem tudnak több napot arra szánni, hogy egy páros jóga tanfolyamot elvégezzenek. Ezért csokorba szedtünk egy pár ilyen gyakorlatot és egy 3 órás workshop keretén belül, átvesszük, megtanítjuk és a megtanított gyakorlatokat a tanfolyam után levélben mindenkinek elküldjük.

Figyelem: nem akrobatikus jellegű gyakorlatok lesznek!

NAGYON fontos: jöhetsz egyedül is gyakorolni, nem kell párral érkezned, mindenképpen lesz párod, ha nem más, akkor az oktató 🙂

A workshop díja 4.200,- / fő.

A következő workshop időpontja 2018. június 2. szombat 12:00-15:00. Jelentkezési határidő a workshopot megelőző csütörtök este.

A workshopot Gorzó Kinga tartja.

Részvételi szándékod az info@lelekforma.hu e-mail címen vagy a 06-20-224-00-37-es számon jelezheted, azonban részvételedet 2.400,-Ft előleg befizetésével biztosíthatod, a stúdió nyitvatartási idejében a recepción (16:00-20:00).