Relaxáció tanfolyam, gyakorlat orientált, 4 alkalmas

» Posted by on Már 19, 2018 in Blog | Relaxáció tanfolyam, gyakorlat orientált, 4 alkalmas bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

relaxációGyakorlat orientált 4 alkalmas relaxáció tanfolyam.

Következő időpont szeptember 27. 20:30.

A mindennapi élet során egyre több stressz ér mindannyiunkat, melynek káros hatásaival előbb-utóbb szembesülni kényszerülünk. Körülményeinket nem mindig tudjuk megváltoztatni, de hozzáállásunkat, elménk állapotát megváltoztathatjuk! Amennyiben belső békében, nyugodt elmével éljük mindennapjainkat, lassan, lassan meg fog változni a világ körülöttünk. Csökken a stressz hatása, újra élvezzük életünket, és ami a legfontosabb megtanulunk békében élni önmagunkkal.

Békés elme…hogyan??? Relaxációval természetesen….melynek során elengedünk minden feszültséget a testünkből, légzésünkből, és végül az elménkből…

Ehhez először felkészítjük a testet egy kis átmozgatással a relaxációra, hogy kellőképp tudjunk lazítani a relaxáció során.
Megismerkedünk néhány egyszerű stresszoldó légzőgyakorlattal: sziszegő légzés, HA légzés, zümmögő légzés, és a légző gyakorlatok alapjával a teljes jóga légzéssel.
A tanfolyamon többféle relaxációs technikával ismerkedünk meg, hogy megtapasztalhasd melyik működik nálad a legjobban!
Az otthoni gyakorlást a tanfolyamon készülő hangfelvétel alapján tudod folytatni.

A tanfolyam 4 alkalmas, indul csütörtökön 20:30-kor.

2018-ban induló tanfolyamok: szeptember 27., október 18., november 22.. Minden tanfolyam egymást követő 4 héten át tart.

légzőgyakorlat

Tanfolyam vezető Vachó Andrea jóga oktató, meditáció, relaxáció oktató.

A tanfolyam díja 7.000- forint / 4 alkalom,4  fő jelentkezése esetén indul.
Jelentkezési határidő tanfolyamot megelőző hét.
Részvételi szándékod az info@lelekforma.hu e-mail címen vagy a 06-20-224-00-37-es számon jelezheted. Részvételedet 2.000,-Ft előleg befizetésével biztosíthatod.