Kunfalvi Balázs shiatsu masszőr

20 évesen kezdtem megismerkedni a keleti irányú filozófiával, világszemlélettel és gyógyítással. Megfogott az a holisztikus szemlélet, amely szerint nincs elválasztottság makro szinten: az ember és környezete, a világ között, mikro szinten: az ember testi, lelki, szellemi szintjei illetve életkörülményei között. Az ok-okozati összefüggések, mely szerint nem véletlenek a betegségek, hanem igenis fontos jelek arra vonatkozóan, hogy valamin változtatnunk kell. Legtöbb esetben nem elég a fizikai tünetek kezelése, hanem a teljes betegség megszűnése érdekében együttesen testi, lelki, szellemi változás szükséges.

Az évek során behatóan tanulmányoztam és gyakoroltam a gyógyító chikung-ot és kung-fut és tanultam Taoista energetizáló masszázst és reikit is.

2010-ben egy sorsfordító zarándokúton vettem részt, végigjártam az El Camino-t és miután visszatértem hivatásszerűen kezdtem el foglalkozni testkezeléssel és masszázzsal.

A Shiatsu számomra szerelem az első pillanattól kezdve. Ötvözi mindazt a tudást, gyógyítást és világszemléletet, amiben hiszek. Lehetőséget ad fájdalom és mellékhatások nélküli hatékony alternatív kezelésre.

Sok szeretettel várlak Újpesten a Lélekforma mozgás és szépség stúdióban!

Bejelentkezés:  06-20-980-85-26, Balázs