Gorzó Kinga stúdó vezető, jóga, aerial jóga, zumba oktató

Gorzó Kinga (RYT 200): Hatha jóga, Aerial jóga, Kismama jóga, Dinamikus jóga, Gyermek jóga és relaxáció-meditáció oktató

1990-es évek elején, majd 1998-2001-es években a Jóga mindennapi életben rendszerben gyakoroltam. Itt tettem az első lépéseket azon az úton, amelyen végül is a mai napig is járok. Majd egy rövid ideig eltávolodtam a jóga, hogy úgy mondjam mozgásos részétől, inkább a meditáció felé nyitottam és évekig azt gyakoroltam. Ebben az időszakban végeztem a Transzcendentális Meditációt és megéreztem, tapasztaltam pozitív hatásait.

Közgazdászként logisztikai pályán voltam a gyermekeim megszületéséig. Kihasználva, hogy ikres anyukaként hosszabb ideig maradhattam otthon, a jóga mélyebb megismerésével töltöttem időm egy részét és 2007-ben elindultam ebbe az irányba.

Régi álmom valósult meg, amikor 2012 tavaszán megnyithattuk Újpesten a Lélekforma mozgás és szépségstúdiónkat. Itt lehetőségem van mind kismamákkal, mind gyermekekkel is foglalkozni a felnőtt hatha jóga óráim mellett. Csodálatos dolog látni, mennyire jó hatással van a felnőttekre és gyerekekre a jóga.

 

Végzettségek, tanfolyamok, továbbképzések:

2008: Jóga alaptanfolyam, Padma jógastúdió- Bálint János

2009: Kismama jógaoktató, Padma jógastúdió- Kovács Gyöngyi Naliní

2010: Gyermek jóga oktató, Asram jógastúdió- Horváthné Csíki Mariann

2011: Gerincterápia jógával, Asram jógastúdió-Bene Máté Zoltán

2011: Aktív jóga-móka továbbképzés, Asram jógastúdió- Horváthné Csíki Mariann

2012: I. szintű hatha jóga oktató képzés, Purnam jógaoktató akadémia- Bálint János

2012: Meditáció oktató, Purnam jógaoktatói akadémia- Bálint János

2014: Testépítés-fitnesz sportedző, IWI

2014: Jóga oktató, IWI- Sárig Hajni

2015: Dinamikus jóga oktató, Almásy Csilla gerinckoncepció

2015: Stretching továbbképzés, Almásy Csilla gerinckoncepció

2016: Pranayama tanfolyam, Purnam jógaoktatói akadémia- Bálint János

2016: Mantra jóga tanfolyam, Purnam jógaoktatói akadémia- Bálint János

2018: Aerial jóga oktatói tanfolyam – Korpás Eszter aerial jóga oktató

Célom elsősorban minél több embert megismertetni a jóga csodálatos bölcsességével és ősi mozgáskultúrájával, amely rendszeres gyakorlása egészséges, testet és szellemet ajándékoz mindenkinek, aki hetente legalább egyszer ad saját magának másfél órát, amely csak róla szól. Ahogy jógásaim elmélyülnek a gyakorlásban arcuk kisimul, tekintetük vidám lesz, és ilyenkor érzem, hogy ez a legcsodálatosabb hivatás, amelyet választhattam.

Másik jövőbeli célom, hogy a jóga terápiás eszközeivel és egyéb mozgás/masszázs terápiás eszközökkel együttesen segíteni a hozzám fordulóknak a gerinc problémák megelőzésében és a kialakult problémák mérséklésében, esetleges visszafordításában.

Szívesen segítek mindazoknak, akiket érdekel a jóga évezredes tanítása, bölcselete és nyitottak saját testük megismerésére.

Várlak szeretettel óráimon!

Kinga

Nézd meg bemutatkozó videómat: