Mókus Zsuzsa

Gerinctorna, gerincjóga oktató

Örökmozgó kislányként nőttem fel és ma is lételemem a mozgás. Eredeti szakmám szerint mérlegképes könyvelő és adótanácsadó vagyok. Hétköznapi taposómalom mellett kerestem a lehetőséget felesleges energiám levezetésére, egészségem megőrzésére. Így jutottam el több oktató és fitnesztermen keresztül arra a felismerésre, hogy ennél többet szeretnék, megosztani másokkal tudomásomat, tapasztalatomat azaz oktatóként is tevékenykedni. Az alapfokú aerobik-fitnesz oktatói tanfolyamtól jutottam el többek között a természetgyógyász alternatív mozgásterapeuta majd később a Gerincjóga oktatóig.

Tudom, hogy most sokan ott a képernyő másik oldalán, azért böngészitek az internetet mert érzitek, hogy valami nincs rendben változtatni kellene életmódotokon. De könnyebb egy kattintással bezárni a honlapot, hogy majd holnaptól változtatsz, mint most azonnal felpattanni és megtenni az első lépéseket…

….legyen az első lépésed, hogy látogasd meg órámat, hogy segíthessek lendületet adni és venni testi-lelki állóképességed fellendítéséért.