Nagy Beatrix óvó,-drámapedagógus

Nagy Beatrix Drámapedagógus Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó


15 éve foglalkozom gyerekekkel és drámapedagógiával. Alternatív képességfejlesztő tanácsadóként tanulmányaimat természetgyógyászattal egészítettem ki. Így bármilyen helyzetben is holisztikusan tekintek az adott problémára. Reflexzóna terápiával is foglalkozom, ami leginkább egészségmegőrzés illetve bármely kialakult az egészséget gyengítő állapotra jótékonyan hat.

Drámapedagógia

Komplex mozgásterápia

Edu-Kineziológia

 Tanulási Coach

                                          Stresszkezelés

A drámajátékokat agyintegrációs képességfejlesztő tornával fűszerezem.Szeretettel várom az 5-6, 7-9 illetve a 10-14 éves korosztályt.

Képességfejlesztőként még az alábbi területeken tudok segítséget nyújtani:

Komplex Mozgásterápia: egy olyan pedagógiai fejlesztő eljárás, amely a tanulási és magatartási problémákkal küzdő gyermekek megsegítésére jött létre. Fókuszában az idegrendszer részleges éretlensége áll, amely jól korrigálható, az ember természetes mozgásfejlődésén alapuló fejlesztő mozgások gyakorlásával. Szemléletét tekintve gyermek és megoldásközpontú, nem csak a gyermek egyedi fejlesztési igényeit veszi figyelembe, hanem törődik az alapvető érzelmi szükségletekkel is.

Edu-kineziológia Képességfejlesztés a kineziológia módszereivel. Gyermeknek-felnőttnek egyaránt hasznos. Tanulási stressz, tanulási és magatartás problémák, változás-változtatás az élet bármely területén.

Mindezt stresszkezelő technikákkal támasztom meg.

Tanulási coaching -Felső tagozattól már megjelenik a valódi tanulás, 10 éves kortól tanulási technikákat tanítok, a gyerekek személyiségének megfelelően a leghatékonyabb és leggyorsabb tanulásért. Egyénre szabott módszerekkel.

Elérhetőségem: 06-20-571-4677 , v

alamint mozgas.kepesseg@gmail.com

facebook: Játék Mozgás Fejlődés – Alternatív képességfejlesztés