Vándori Andrea pilates, aerobic

Vándori  Andrea 

Pilates edző és küzdősport alapú fitness oktató

Sportoktatóként 2011 óta dolgozom. Szeretem, amit csinálok és azt gondolom, hogy ez érezhető is az óráimon. Az én nézeteim szerint a mozgásnak rengeteg pozitív hozadéka van a mindennapokban a formás lábakon túl is 😉 Fejleszt, beindít, rendszerességre szoktat, megtanít küzdeni, plusz energiát ad és még sokáig sorolhatnám, de ez még csak a mentális része. Fizikálisan meg talán kár is részletezni az anyagcserétől az állóképesség fokozásán át egészen a csinos külsőig minden benne van. Így egy kicsit mindenki a saját határain belül váltja meg a világot 🙂 Én ezt a szemléletet képviselem az óráimon és ennek szellemében tevékenykedem.

 

 

 

Küzdősport alapú fitness oktatói és Pilates oktatói végzettségem van. Jelenleg az alábbi két óratípust tartom a Lélekforma stúdióban:

Alakformáló aerobic: Klasszikus alapokra építkező súlyzós edzéstípus, minimális koreográfiával. A hosszú távú zsírégetést és az állóképesség fejlesztését váltakozó erősségű blokkokkal biztosítjuk. Egyetlen segédeszközünk egy pár kézi súlyzó, ami az óra majdnem egésze alatt használatban van. Az edzés végén a nyújtás előtt általában még helyet kap egy rövid erősítő blokk is.  Jellegéből fakadóan ez az óratípus elsősorban azoknak ajánlott akik szeretnek az edzés során kellemesen elfáradni és esetenként kicsit a saját határaikat feszegetni.

 

 

Pilates: Óráimat a 7 Pilates alapelvnek megfelelően alakítom.  Ellazulás, központosítás, helyes légzés, helyes testtartás, koncentráció, folyamatos mozgás és koordináció. Mindezen alapelvek figyelembevételével, de esetenként a vendégek egyedi igényeihez igazodva épülnek fel a gyakorlatsorok az edzések során. Eszközzel vagy eszköz nélkül egyaránt teljes testet átmozgató feladatokkal és kellemes zenével készülök. Sok nyújtás és a mélyizmokra ható munkavégzés a jellemző, miközben az ízületek kíméletére törekszünk. Kortól függetlenül mindenkinek ajánlott akár rehabilitációra vagy a mozgékonyság, hajlékonyság visszaszerzésére, szinten tartására és tartásjavításra is.

 

 

Bemutatkozó videó: Milyen foglalkozásokat tartok a stúdióban?

 

Bemutatkozó videó: az intervalltréningről

 

Bemutatkozó videó: klasszikus alakformáló aerobic

 

Bemutatkozó videó: kalóriaégetésről, edzés utáni étkezésről

 

Bemutatkozó videó: miért az aerobicot választottad, mi a trend most?

 

Bemutatkozó videó: hogyan inspirálódsz, készülsz óráidra?

 

Bemutatkozó videó: futásról,  mozgásról, egészségről, feszültség levezetésről

 

Bemutatkozó videó: kitartásról, eredményekről

 

Bemutatkozó videó: pilatesről

 

Bemutatkozó videó: eszközök a pilates órán, nagy, és kis labdák, ülőpárna, slide korong

 

Bemutatkozó videó: pilates és a helyes testtartás

 

Bemutatkozó videó: kismama torna

 

Bemutatkozó videó: mi adja munkádban a legnagyobb örömöt?