Verók Adrienn

Könyvelőként dolgozom már sok éve. Az ülőmunka, a helytelen életmód, a stressz, lelki problémák, különböző hatások rányomták bélyegét az egészségemre, a női egészségemre.
Az évek során elvégeztem a Pránanadi több fokozatát, pránanadi masszázst is tanultam, részt vettem angyal tanfolyamokon, női szertartásokon, művészetterápián, 5 évig hastáncoltam, jelenleg kézzel festett selyemkendőket, sálakat és mandalákat is festek.
Kerestem a tartós és végleges megoldást a női problémáimra és egyszer csak “megérkeztem” egy Nalini női jógaórára. Az első mondatnál tudtam, hogy jó helyen vagyok. A nők támogató erejére, energiájára volt szükségem ahhoz, hogy elkezdjem gyógyítani magamban a nőt.  Épp akkor “véletlenül” indult egy oktatói tanfolyam. :-) Így a Padma jógastúdió diákja lettem :-)

 A női jógának és a jógaórákon részt vevő nőtársaimnak köszönhetően, nőtt az önbizalmam, az önmagamba vetett hitem, gyógyultam testileg, lelkileg is, folyamatosan gyógyulok és tanulok. A jóga órákon főként olyan gyakorlatokat végzünk, melyek különböző női problémák megoldásában segítenek.