Zámbó Zsuzsanna

Zámbó Zsuzsanna

Ayurvédikus babamasszázs oktató

 

 

 

Visszagondolva egészen kisgyermekként már érdekelt a gyógyászat, a másokon való segítés.

 Az élet először mégis az értékesítési, gazdasági területre sodort, ahol a mai napig is a munkámat végzem, de emellett egyre erősödött bennem a késztetés, hogy a belső iránytűmre hallgatva elinduljak egy másik, addig ismeretlen úton.
Ezért tanulmányokat kezdtem a Természetes Gyógymódok Kollégium és Szabadegyetemén és 2011-ben végeztem, mint természetes gyógymódok tanácsadó. Az ott eltöltött három év alatt nagyon sok információval, tudásanyaggal lettem gazdagabb, és új ember született belőlem. Teljes életvitelemben megváltoztam és több, kevesebb sikerrel a családomon és a környezetem is tudtam alakítani. Ezen évek alatt tanultam meg, és azóta is sikerrel alkalmazom a Schüssler-féle szöveti só, illetve a Bach-virágterápiát.

A különböző lelki, érzelmi problémák könnyebb megértésében segítségemre van még a numerológia tudománya.

 

2011 őszén végeztem el az ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyamot, ahol lenyűgözött a masszázs kisbabákra gyakorolt hatása. El is határoztam, hogy ezeket a nagyon hasznos, Indiában már évezredek óta alkalmazott ismereteket szeretném minél több kismamával megosztani, hogy még jobban megérthessék és segíthessék kicsi csemetéiket.

 

Kedves kismamák, szeretettel várlak benneteket a tanfolyamra.