Numerológiai tanácsadás

Felnőtt és gyermek numerológiai tanácsadás

1. Felnőtt numerológiai tanácsadás

A numerológia ősi tudomány, mely évezredek megfigyelései  és tapasztalásai  során jött létre. A számok mögötti misztikus szimbólum rendszer nyújt számunkra segítséget, hogy az öntudatosság lépcsőfokain előrébb juthassunk.

A kiegyensúlyozott mindennapokhoz fontos az önismeret, hogy megtalálhassuk belső békénket. Lényeges, hogy tudatosan megismerjük a boldogsághoz vezető erősségeinket és lehetőségeinket.   A numerológia alkalmazásával könnyebben elfogadhatjuk természetünket és megérthetjük a környezetünkben élők viselkedését is. A felnőtt numerológiai tanácsadás során egy teljes képet kap magáról az érdeklődő. A beszélgetés során a következő kérdésköröket érintjük:

-          személyiségünk, karakterünk jellemzői;

-          életfeladatunk és az ahhoz vezető út;

-          életünk különböző szakaszai;

-          személyes éveink és hónapjainkban lévő lehetőségek;

-          ajánlott foglalkozások;

-          feltöltő szabadidős tevékenységek;

-          szeretetnyelvünk;

-          egészségünk gyenge pontjai.

Amit fontos tudni, hogy a numerológia nem jóslás, hanem önismereti eszköz!

Mit célszerű magunkkal hozni egy tanácsadásra?

Mivel sok az információ, így jegyzetfüzetet és íróeszközt érdemes hozni.

Az alap tanácsadás mellett  van lehetőség kapcsolati-családi numerológiai kiegészítésre is, amikor a velünk  együtt élő embereket és az egymás közötti  viszonyunkat elemezzük.  

Az alap tanácsadás időtartama:  1,5 óra

Az alap tanácsadás díja:  8.000,- Ft.

Alap tanácsadás és kiegészítő elemzés időtartama:  2,5 óra

Alap tanácsadás és kiegészítő elemzés díja:  12.000,- Ft.

 

2. Gyermeknumerológia tanácsadás

Mai világunkban igyekszünk minél tudatosabban hozzáállni a gyermekgondozáshoz és mindent megtenni, hogy a családba érkező kis emberke jól érezze magát és kiegyensúlyozott, vidám gyermekkora legyen. A gyermeknevelésnél segítenek minket a látott minták, a különböző nevelési szakkönyvek, de sokszor érezhetjük azt, hogy valamiért a gyermekünk másként működik és tanácstalanná válhatunk bizonyos helyzetekben.

A gyermeknumerológia támogatást nyújt a szülőknek, hogy jobban megismerjék és megértsék csemetéjüket, segítségével feltárul a személyiséget működtető energiák sora és felismerhetővé válnak az erősségek és a gyengeségek. Ez a módszer nem a szülőről, hanem a szülőnek szól, hogy azt adja meg gyermekének, amit a gyermek igényel, hogy a lehető legjobbat hozhassuk ki a gyermekből és minimálisra csökkentsük a vele való konfliktus helyzeteket. Ha megismerjük a csemete karakterére jellemzőket és azt, hogy hogyan kell őt a helyes irányba terelni, akkor könnyebbé válhat a családi életünk és biztosíthatjuk számára a vidámabb és derűsebb gyermekkort.

A gyermeknumerológiai tanácsadásra történő bejelentkezéskor elkérem a gyermek és a szülő születési dátumát (év/hó/nap), mely alapján elkészítem a részletes elemzést, és a személyes találkozáskor ezt beszéljük át az érdeklődő anyukával vagy apukával. A tanácsadás során csecsemőkortól a tinédzser korig tartó időszakot öleljük át, és alapvető kérdésekre keresünk választ. Részletesen megismerhetjük, hogy milyen meséket, játékokat, hangszereket kedvelhet, milyen sportágban érezheti majd jól magát. Olyan információkat nyújtok, mely támogatja a szülőt abban is, hogy a gyermekeit mivel tudja motiválni, illetve hogyan teheti számára kellemessé és emlékezetessé a családi ünnepeket. Ezen felül a különböző számokhoz tartozó betegséghajlamokra is felhívom a figyelmet.

Mit célszerű magunkkal hozni egy tanácsadásra?

Mivel sok az információ, így jegyzetfüzetet és íróeszközt érdemes hozni.

A tanácsadás időtartama: 1 óra

A tanácsadás díja: 6.000,- Ft.

 

Bejelentkezés: Zámbó Zsuzsanna 06/20/2790-222 vagy info@viragzolelek.hu