Schüssler-féle tanácsadás

Schüssler-féle állapotfelmérés és tanácsadás

 

 

2008 óta foglalkozom a Schüssler-sók alkalmazásával, mely termékek a tapasztalataim alapján nagymértékben hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához és szépségünk megőrzéséhez. Egyensúlyi állapotban sejtjeinkben minden esszenciális só a szükséges mennyiségben található meg, melyek nélkülözhetetlenek a mindennapi kiegyensúlyozott működésükhöz. Ha felborul bennünk a kényes harmónia, akkor só-hiányos állapotok alakulnak ki, melyek tartós fennállása egészségünk romlását eredményezi és az arcunkon is jól kiolvasható jellegzetes elváltozások jelennek meg.  Különböző elszíneződések, rugalmasság béli eltérések, ráncok, értágulatok, májfoltok és pattanások figyelhetők meg, valamint fokozott és eltérő típusú zsírosodás is észlelhető.

A Schüssler-sók természetes módon segítik „megtanítani” a szervezetet a helyes működésre, nem hiánypótló szerként, hanem a beépülést segítő ingerekkel, információkkal támogatja az egyensúlyi állapot visszaállítását.

 

Az állapotfelmérés során az arcot aprólékosan tanulmányozom – természetes fényben és smink nélkül, hiszen csak így láthatók a feltűnő elváltozások. Az arc elemzése mellett egy időben több kiegészítő kérdést is felteszek, ezzel erősítve a látottakat.

Vendégeim személyre szabottan kapnak információt, hogy mely biokémiai só vagy sók – tabletta vagy krém alkalmazása lenne szükséges, és segítségképpen táplálkozási tanácsokat is adok a Schüssler-sók hatékonyabb használata érdekében.

A megbeszélés során javaslatot teszek, hogy hol lehet költséghatékonyan megvásárolni az ajánlott termékeket, de nálam nem történik értékesítés.

 

Az állapotfelmérés, tanácsadás időtartama:  1,5 óra

Az állapotfelmérés, tanácsadás díja:  5.500,- Ft.

Bejelentkezés: Zámbó Zsuzsanna 06/20/2790-222 vagy info@viragzolelek.hu