Aerial jóga workshop – harmonizálás a csakrák mentén Július 20. 15 óra, Vachó Andi

Aerial jóga workshop – harmonizálás a csakrák mentén Július 20. 15 órától

Az órákon és az eddigi workshopokon megszokott egyszerű ászanákkal fogunk gyakorolni, lesz benne a sokak által kedvelt fejjel lefelé lógás, és relaxáció is. A gyakorlás vezérfonala a csakrák elhelyezkedése lesz, a csakrák mentén fogunk felfelé haladni, a gyökér csakrától egészen a fejtetőig, harmonizálva az energia rendszerünket. Röviden ismertetésre kerül az egyes csakrák elhelyezkedése, és működési területük, melynek célja, hogy be tudd azonosítani, hogy problémád mely csakra kiegyensúlyozatlan működéséből ered, és ebből kiindulva milyen ászanákkal tudod helyre billenteni energetikai rendszered.

A hammockot, mint segédeszközt, mint egy társat fogjuk használni, akik már próbálták tudják, hogy az anyag mennyire tudja segíteni az egyes gyakorlatok elvégzését, valóban egy segítőt kapsz az anyag által, melyre támaszkodva olyan testhelyzeteket tudsz elérni, melyek az anyag nélkül kivitelezhetetlenek, vagy sokkal több eszközt igénylőek volnának. És amit a legtöbben imádunk csak súlytalanul lógni fejjel lefelé, hagyni, hogy a gerinc megnyújtózzon a gravitáció erejével…nem beszélve az anyagban való relaxációról, mintha az anyaméh biztonságába helyezkednénk ismét bele…

Várlak szeretettel július 20-án szombaton 15 órától!

A workshopot Vachó Andrea jóga oktató tartja.

Jelentkezni lehet a 06/20-356-8719, vagy 06/20-224-0037 telefonszámon, az info@lelekforma.hu-n vagy a stúdió recepcióján.

A workshop díja 3.500,-Ft, jelentkezési határidő a workshopot megelőző csütörtök este. Részvételedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod. Fizetni tudsz készpénzben vagy utalással is, de előtte mindenképp egyeztess, hogy legyen még szabad hely a terem kapacitásának végessége miatt. Az utalásokat az Absolute Solution Kft. 10400023-50526677-49811001 számú K&H Banknál vezetett számlájára kérjük.