Intenzív ARCJÓGA ARCTORNA®tanfolyam 2 X 2,5 órában

 

Intenzív ARCJÓGA ARCTORNA®tanfolyam 2 X 2,5 órában    – jan. 26. szombat 9.30-12.

                                                                                                                  –  feb. 03. vasárnap 9.30-12.

Hallottál már az arcjóga arctorna® módszerről? Az arcjóga arctorna® olyan retonizáló, rehabilitációs természetes arcformáló program, amely kíméli az állkapocs ízületeit. Az arcizmok tudatos összekapcsolása segít az arc fitten tartásában, az aszimmetria csökkentésében és a rágóizmok feszüléséből adódó állkapocs diszkomfort érzés csökkentésében.

Az arcjóga arctorna® olyan erősítő gyakorlatokból és nyújtásokból áll, amelyek gondoskodnak róla, hogy az arc meghatározott izmai visszanyerjék fiatalos feszességüket, tónusukat.

Az arc izmai ugyanolyan izmok és ugyanúgy működnek, mint a test többi izmai. Ha nincsenek tudatosan, rendszeresen megdolgoztatva. elgyengülnek, petyhüdtté válnak. Ráadásul az arc izmainak egy része nem csontokhoz, hanem pókhálószerűen egymáshoz kapcsolódnak, ezért fontos az arc egészének edzése, az öregedési folyamatok lelassításához.

A helyes táplálkozás, a bőr állapotának megfelelő kozmetikumos és az arcjóga arctorna® gyakorlatai együtt képesek arra, hogy ismét tónusos, feszes legyen az arcunk.

Milyen problémákra nyújt megoldást ez a módszer?

~ RÁNCOK, PETYHÜDTSÉG > az izomerősítő gyakorlatok hatására az izmok tömege növekszik, képes lesz újra alulról kitölteni a bőrt.

~ FAKÓ BŐR > a gyakorlatok serkentik a bőr vérellátását, oxigénellátását, így az arc rózsás lesz.

~ ÖDÉMÁK, PUFFADTSÁG > fokozódik a bőrben lévő méreganyagok kiürülése, javul a keringés, ezért csökkennek az esetleges ödémák, puffadtság.

~ CSONTRITKULÁS > a gyakorlatok erős igénybevételnek teszik ki a koponya csontjait, kötőszöveteit. A rendszeres terhelés segíti a csontképző sejtek munkáját.

~ FESZES ÁLLKAPOCS > a rágóizmok feszüléséből adódó nyomás csökken a lazító gyakorlatok hatására.

~ FOGSZABÁLYZÓ hordása > ebben az esetben a száj körüli izmok erősödnek a gyakorlatok hatására

A gyakorlatok rendszeres végzésével halványulnak a szem alatti karikák, de az éjjeli fogcsikorgatás is csökkenthető.

Milyen eredményeket várhatunk az arcjóga arctorna® gyakorlatoktól?

Az eredmény függ a gyakorlás sűrűségétől, kortól, a bőr és az izom állapotától, de a kitartó munka meghozza a kívánt hatásokat:

~ feszes, kontúros arc, ~ kisimult homlok, ~ teltebb ajkak, ~ halványabb szem alatti karikák, ~ feltöltött orr-ajak barázda, ~ kisimuló szarkalábak, ~ halványabb ajak feletti bajuszráncok,

~ kecses hattyúnyak,~ csökkenő tokaméret, ~ kerekebb áll,  ~ javuló artikuláció,

~ fokozódó oxigén és vérellátottság, ~ fokozódó kollagén-,és  elasztintermelés, ~ növekvő nedvességmegkötő képesség, ~ fokozódó mikro keringés, ~ külső-belső harmónia.

2 hét után az arc pihentebb lesz, 2-3 hónap múlva az arc „felemelkedik”, kontúrosabb, feszesebb lesz.

A gyakorlatok során olyan izmokat fedezünk fel, amelyekről addig nem is tudtuk, hogy léteznek.

 

Melyik korosztálynak ajánlott:

~ 30-40 év között: megelőzés céljából,

~ 40 év felett: öregedési folyamatok lelassítása érdekében,

~ 50 felett: a jelen állapot megtartása, és a csontritkulás lelassítása miatt.

 

Az arcjóga arctorna® egy tökéletes program azoknak, akik a természetes módszerekben hisznek, és nem sajnálják az időt és az energiát az arcuk (sz)építésébe, egészségesebbé tételébe.

 
 
 Amit a tanfolyamon csinálni fogunk:

Megtanuljuk tudatosan mozgatni az arc izmait, annak érdekében, hogy ne csak szebb, simább, feszesebb legyen az arc, hanem egészségesebb és sugárzóbb is.

Végig dolgoztatjuk az arc egészét, hiszen az itt elhelyezkedő izmok szoros kapcsolatban vannak egymással, így a cél elérése érdekében “csapatmunkára” van szükség. Megtanuljuk a gyakorlatok hatékonyságának növelésére kidolgozott technikákat, praktikákat.

A ráncok megszüntetése érdekében arclifting gyakorlatokat végzünk.

Az arcfiatalító gyakorlatok hatékonyságát pontmasszázs segítségével növeljük.

Az izomláz elkerülése miatt lazító gyakorlatokat is elsajátítunk.

A hatodik alkalomra már nagy biztonsággal végezzük a gyakorlatokat, hiszen ekkora már az izmainkban rögzülni fognak a különböző mozdulatok. Ezután akár már otthon, egyedül is gyakorolhatunk. De a további fejlődés érdekében 45 perces csoportos gyakorló órákra is lesz lehetőség. Az arcon lévő feszültség a gyakorlatok hatására csökken. Ez jótékonyan hat a rágóizmok feszüléséből adódó állkapocsproblémákra, a fogszabályzót viselők izmaira is.

Végeredményben az izmok újraformázásával az arc alsó része felemelkedik, az arcon lévő fő izomcsoportok felfelé húzódnak és tartósan képesek ellenállni az idő múlásának és a gravitációnak.

Jelentkezésedet várjuk a Lélekforma stúdióban és az contact@arcjogainfo.hu címen.

A tanfolyam ára: 15.000 Ft,- (AAM)

A tanfolyammal kapcsolatosan felmerülő kérdéseket a megadott e-mail címre várom (info@lelekforma.hu), bővebb információkért látogass el a www.arcjoginfo.hu oldalra!

Üdvözlettel és szeretettel

Mátrai Anita