Arcjóga Haladó Tanfolyam I.

Kontúrkirálynő program—Haladó I. tanfolyam

Előzetes jelentkezés alapján kerül újra kiírásra, kérjük jelezd érdeklődésed az info@lelekforma.hu-n, vagy contact@arcjogainfo.hu-n.

  

Az alaptanfolyamon elsajátított és sokszor használt arctorna gyakorlatok alkalmazása során már van olyan izomtudatod, hogy a fejlődés újabb lépcsőfokára lépj.

Az arcizmok edzésénél is szükség van változatosságra, a gyakorlatok nehezítésére. Az izmokat egyre erősebb munkára fogjuk, amíg elérik a teherbírásuk határát. Ezt a határt változatos gyakorlatokkal toljuk egyre távolabbra. Így az arcizmok erősítésére szánt kemény munka nagy hatékonysággal térül meg.

Ezért sok érdekes és hatásos gyakorlatsorra épülő haladó tanfolyam indul. Ez a Kontúrkirálynő program. A haladó tanfolyam két részből áll: Haladó I., Haladó II.. A lépésről lépésre elv követése miatt van szükség az I. és II. szintre. Az I. tanfolyam elvégzése után pár héttel, hónappal (egyéni fejlődést figyelembe véve) lesz lehetőség a II. tanfolyamon való részvételre.

Ez a program kicsit másképpen működik majd, mint az Alapprogram, mert a haladó tanfolyamon a mélyebb izmokat fogjuk dolgoztatni. Ezt az alapgyakorlatok bonyolításával illetve a sorozatszámok, feszítések idejének növelésével fogjuk elérni. Valamint újabb izomfeszítési technikákat mutatok meg. Megtanuljuk továbbá az arc szépségpontjainak elhelyezkedését és újabb masszázstechnikákkal egészítjük ki az eddigieket. A hangsúly most már a részletességben és az apró, de komoly izommunkán lesz.

Ezenkívül egy-egy alkalommal az arcnak csak egy bizonyos területével foglalkozunk. Így lehetőség nyílik arra, hogy igénybe vedd a teljes programot vagy csak az általad fontosabbnak tartott területet érintő órára látogass el. Természetesen több részterületet érintő órára is jöhetsz. Az összhang szempontjából célszerűbb a teljes programot végigcsinálni, de dönthetsz a részterületek fejlesztése mellett is. Ez rajtad múlik.

Ez a tanfolyam 6 alkalomból áll, az arc részterületei mentén haladva:

  1. alkalom:     HOMLOK,
  2. alkalom:      BAJUSZ, AJKAK
  3. alkalom:     FELSŐ ORCA (JÁROMIZOM), SZÁJZUG
  4. alkalom:     ALSÓ ORCA (ARC OLDALSÓ RÉSZE), ÁLL,
  5. alkalom:     NYAK,TOKA.
  6. alkalom:     SZEM

 

A tanfolyami részvétel regisztrációhoz kötött a tervezhetőség miatt. Így, kérlek, jelezd felém, hogy melyik órára szeretnél jönni!

Árak:

Teljes program-6 alkalom: 15.000,-

Részterület–     1 alkalom:   3.000,-

Jelentkezési határidő tanfolyam előtti utolsó péntek.

Részvételi szándékod az info@lelekforma.hu e-mail címen vagy a 06-20-224-00-37-es számon, illetve a contact@arcjogainfo.hu címen jelezheted.

A tanfolyammal kapcsolatosan felmerülő kérdéseket a contact@arcjogainfo.hu e-mail címre várom, bővebb információkért látogass el a www.arcjoginfo.hu oldalra!

Üdvözlettel és szeretettel
Mátrai Anita

Várlak sok szeretettel