Gerinc mobilizáló workshop 3 órás

A gerinc torna és jóga olyan mozgásterápia, mely a fizikai test és idegrendszer egészségének  megtartására és egyes problémák  helyreállítására ,  anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokat  tartalmaz.

A folyton változó összetételű órákon nem mindig  jut idő  a gyakorlatok – ászanák  egyenkénti beállítására, gyakorlatok  a gerincre történő hatásának  megbeszélésére.

A mini tanfolyamot ezért ajánlom mindenkinek, olyanoknak is  akik még soha nem vettek részt  óráinkon, illetve tapasztalt gyakorlóinknak tudásuk rendszerezésére, elmélyítésére.

A foglalkozás három részből fog állni.

Az első  részében egy 45 perces központban a gerinccel gyakorlatsort fogunk közösen elvégezni. Ezek a gyakorlatok főképpen az órákon is végzett elemekből épül fel.

Pár perc felfrissülés után, második részben megismerkedünk a gerincünkkel annak minden irányú mozgásával, ezek  szerepét a gyakorlatokban,  valamint azok helyes kivitelezését.  Közben kötetlen beszélgetés keretében  bárki felteheti kérdését.

A harmadik részben immár tudatosan újabb közös gyakorlatsor következik, melyet a tanfolyam lezárása képen relaxációval fejezünk be.

A következő workshop időpontja 2016. április 23. szombat 12:00-15:00. Jelentkezési határidő a workshopot megelőző csütörtök este.

A workshop díja 4.800,- / fő.

A workshopot Mókus Zsuzsa tartja.

Jelentkezni az info@lelekforma.hu vagy a 06-20-224-00-37-es számon lehet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!