Hatha jóga – 7 alkalmas alapozó workshop kezdőknek, szeptember 18-tól

A jógagyakorlás pontos és hatékony kivitelezése olyan háttértudást igényel, aminek instruálása általában nem szokott egy-egy órába beleférni. Annyi mindenre kéne odafigyelni…
Ezt a sokféle információt most alkalmanként szétszedjük, együtt gyakoroljuk, majd újra összerakjuk, hogy a workshop végére, olyan tudás birtokában légy, amitől a fejlődésed meglendül, magabiztosabban, hatékonyabban fogsz gyakorolni általa, legyen szó csoportos órákról, vagy otthoni gyakorlásról.
Várlak szeretettel, ha
• teljesen kezdő vagy, de akkor is, ha lelkes újrakezdő, vagy pedig már egy-két éve gyakorolsz, és szeretnél tovább haladni a jóga útján
• szeretnél türelmesebb lenni önmagaddal és a környezeteddel
• lendületet szeretnél adni a hétköznapjaidnak, több energiára vágysz
• szeretnél kiegyensúlyozottabb, mosolygósabb lenni
• szeretnéd a legnagyobb hatásfokkal és a legkisebb sérülésveszéllyel, magabiztosabban végezni a hathajóga ászanáit
• szeretnél a fizikai folyamatok mögé látni, tested energetikai rendszerét tudatosan használni a tisztulás, erősödés és fejlődés jegyében.
A 7 alkalom végére összeállítunk Neked egy 20 perces, személyre szabott gyakorlatsort, melyet önállóan fogsz tudni gyakorolni.

Az órák felépítése:
A 90 perces órák egy-egy fő téma köré csoportosulnak, elméleti információval, amiket aztán a gyakorlatban, tapasztalati úton közelítünk meg; a ráhangolódás után teljes testes bemelegítés következik, utána a témához kapcsolódó gyakorlatok elsajátítása, majd az óra végén relaxáció.

Tematika:
Test-tudat, jelen-lét, helyes testtartás. Ászanák helyes felépítése, tartása és lebontása. A légzés. Teljes jógalégzés. Légzésvezetés. Légzéstechnikák. Testünk energetikai rendszere – alapok. Test-zárak és azok használata a jógagyakorlásban. Alap álló-, ülő- és fekvő ászanák.

A tanfolyam 7 alkalmas, alkalmanként 1,5 órás, a tanfolyam teljes díja 14.000 forint.
Kezdési időpont szeptember 18. 19 órától, 7 egymást követő szerdán.

A workshopot Németh Éva tradicionális hatha jóga oktató tartja.

Jelentkezni lehet a 06/20-224-0037 telefonszámon, az info@lelekforma.hu-n vagy a stúdió recepcióján.