Jóga alapgyakorlatok 1. workshop 5 órás

Januárban új időponttal jelentkezünk!

A jóga foglalkozások során nincs mindig arra lehetőség, hogy egy adott gyakorlatot a sok rávezető gyakorlatával együtt végigvegyük vagy mindenkin bemutassuk. Természetesen rengeteg információ hangzik el egy órán a gyakorlatok elvégzéséhez, ezt a sok információt viszont kezdőként nehéz megjegyezni. Sokan jelezték, hogy szeretnének otthon önállóan is gyakorolni, de tartanak attól, hogy mivel nincs kontroll, esetleg nem tökéletesen végzik a gyakorlatot, rossz esetben még árthatnak is maguknak.

5 órás mini tanfolyamunkon átveszünk, megtanulunk 10 alap jóga gyakorlatot, 1 légző gyakorlatot, melyeket teljes biztonsággal otthon is tud majd mindenki gyakorolni. A gyakorlatok között lesz álló, ülő, oldalra hajló, előre hajló, hátra hajló gyakorlat is. A gyakorlatokhoz tanítunk rávezető gyakorlatokat, illetve megtanítjuk azt is, hogy segítő eszközökkel (tégla, heveder, fal), hogyan lehet könnyebbé és pontosabbá tenni a gyakorlatok kivitelezését. Megtanítjuk továbbá, hogy a gyakorlatok alatt hogyan kell lélegezni, milyen tipikus hibák lehetnek, amire mindenképpen figyelni kell és javítani kell őket. Szót ejtünk arról is, hogy egyes gyakorlatoknak milyen egészségügyi hatásai vannak.

A tanfolyamon a következő gyakorlatokat vesszük át részletesen: Tadasana (Alapállás), Dandasana (Alap ülés), Urdvahastasana (Nyújtózás felemelt karral), Mardzsari (Macska), Utthita trikonasana (Háromszög tartás), Virabadrasana II. ( Hős póz 2.), Adhomukha svanasana (Lefelé néző kutya), Paschimottanasana (Hátsó nyújtás ), Bhujangasana ( Kobra ), Savasana (Hullapóz), Teljes jóga légzés

A tanfolyamra akkor is jöhetsz, ha csak pontosítani szeretnéd a tudásod.

Részét képezi a tanfolyamnak egy alap bemelegítés és egy alap relaxáció elsajátítása is. A tanfolyamról adunk egy jegyzetet, a relaxációt pedig rögzítjük és elküldjük hang formátumban.

A tanfolyam 5 órás, ára 8.000 forint, minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

A következő workshop időpontja 2018. június 9. szombat, 12:00-17:00 óráig. Jelentkezési határidő a workshopot megelőző szerda este.

Az 5 órás tanfolyam alatt lehet inni, lesz két rövid szünet, melyben egy-két falatkát is lehet enni 🙂 Nem 5 óra folyamatos mozgás, mert sok lesz a magyarázat és a beállítás is.

Jelentkezni telefonon a 06-20-224-00-37-es számon, az info@lelekforma.hu címen, majd a Lélekforma stúdió recepcióján 5.000 Forint előleg befizetésével lehet.

A tanfolyamot Gorzó Kinga és Vachó Andrea jógaoktatók vezetik.

Pillants be kedvcsináló videónkba: