Jóga gyakorlatsorok a mindennapokra 3 órás

Januárban új időponttal jelentkezünk!

Kedvet és bátorságot szeretnénk adni az otthoni gyakorláshoz 🙂

Vendégek jelzése alapján állítottuk össze a 3 órás jóga gyakorlatsorok workshopot, mely keretén belül 4 darab komplett, körülbelül 30 perces gyakorlatsort állítottunk össze. Mindegyik gyakorlatsor tartalmaz légző gyakorlatot, bemelegítést, jóga gyakorlatokat és relaxációt is. A 4 gyakorlatsor különböző jellegű, attól függően, hogy amikor gyakorolni szeretnél, mit kíván éppen a tested. Tehát tartalmaz egy lágyabb-könnyedebb általánosan átmozgató gyakorlatsort, egy dinamikus gyakorlatsort, egy egyensúly fejlesztésére irányuló gyakorlatsort és egy gerinc erősítő-nyújtó gyakorlatsort.

A gyakorlat sorokat minden résztvevő email-ben megkapja, és hanganyag formában elküldjük a relaxációt is, sőt a gyakorlatsorokat videóra vesszük (az oktatót videózzuk, nehogy ez gond legyen :) ) és aki szeretné annak odaadjuk.

A következő workshop időpontja 2018. május 12. szombat 12:00-15:00. Jelentkezési határidő a workshopot megelőző csütörtök este.

A workshop díja 4.200,- / fő.

A workshopot Gorzó Kinga tartja.

Részvételi szándékod az info@lelekforma.hu e-mail címen vagy a 06-20-224-00-37-es számon jelezheted, azonban részvételedet 2.400,-Ft előleg befizetésével biztosíthatod, a stúdió nyitvatartási idejében a recepción (16:00-20:00).