Yin jóga gyakorlás

Januárban új időponttal jelentkezünk!

Témánk a vese és húgyhólyag meridián:

Ha úgy érzed energia tartalékaid kimerülőben vannak, ha túl sok a fizikai és szellemi stressz napjaidban, fáradt és túlhajszolt vagy akkor a vese meridián működésének kiegyensúlyozásával segíthetsz magadnak visszakerülni a középpontba. Amennyiben a vese meridián jól működik, akkor életerős és élet igenlő vagy, egy gyengéd magabiztosság van benned, úgy érzed minden a helyre került. Javul a belső hallásod, jól működnek intuícióid és nem esik nehezedre a jelenben lenni. A húgyhólyag meridián helytelen működésére utalhatnak például a hátfájdalom, fejfájás, mentális gondok, alsó végtagok betegségei. Ez a meridián keresztül megy az agyunkon, ezért közvetlenül befolyásolja idegrendszerünk működését is.

Hogyan köthető mindez össze a yin jógával? A yin jóga a jóga azon válfaja, amely a yin energia áramlását erősíti, ami a lágy, passzív, befogadó minőség, az elcsendesedés, befelé figyelés és a jelenben levés jógája. A többnyire ülő és fekvő ászanákban hosszan és a lehető legkényelmesebben belehelyezkedünk és így elérjük a teljes ellazulást.

Átadjuk a testsúlyunkat a gravitációnak, így az izmokból, ízületekből is kioldódnak a fizikai blokkok. Ez a gyakorlás a teljes és maradéktalan ellazulást szolgálja, ami által egy mély belső nyugalom jelenik meg a tudatunkban, amiben átélhetjük a testi-lelki feloldódást.

A gyakorlás időpontja 2018. június 10. 15:00-17:30

Jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző csütörtök este.
A gyakorlás díja: 3.500,-Ft.
A foglalkozást Gorzó Kinga vezeti.

Részvételi szándékod az info@lelekforma.hu e-mail címen vagy a 06-20-224-00-37-es számon jelezheted, azonban részvételedet 2.000,-Ft előleg befizetésével biztosíthatod, a stúdió nyitvatartási idejében a recepción (16:00-20:00).