Relaxáció tanfolyam, gyakorlat orientált, 4 alkalmas

Gyakorlat orientált 4 alkalmas relaxáció tanfolyam.

A mindennapi élet során egyre több stressz ér mindannyiunkat, melynek káros hatásaival előbb-utóbb szembesülni kényszerülünk. Körülményeinket nem mindig tudjuk megváltoztatni, de hozzáállásunkat, elménk állapotát megváltoztathatjuk! Amennyiben belső békében, nyugodt elmével éljük mindennapjainkat, lassan, lassan meg fog változni a világ körülöttünk. Csökken a stressz hatása, újra élvezzük életünket, és ami a legfontosabb megtanulunk békében élni önmagunkkal.

Békés elme…hogyan??? Relaxációval természetesen….melynek során elengedünk minden feszültséget a testünkből, légzésünkből, és végül az elménkből…

Ehhez először felkészítjük a testet egy kis átmozgatással a relaxációra, hogy kellőképp tudjunk lazítani a relaxáció során.
Megismerkedünk néhány egyszerű stresszoldó légzőgyakorlattal: sziszegő légzés, HA légzés, zümmögő légzés, és a légző gyakorlatok alapjával a teljes jóga légzéssel.
A tanfolyamon többféle relaxációs technikával ismerkedünk meg, hogy megtapasztalhasd melyik működik nálad a legjobban!
Az otthoni gyakorlást a tanfolyamon készülő hangfelvétel alapján tudod folytatni.

A tanfolyam 4 alkalmas, indul csütörtökön 20:00-kor.

2018-ban induló tanfolyam: április 26., május 3., 10. 17.
Tanfolyam vezető Vachó Andrea jóga oktató, meditáció, relaxáció oktató.

A tanfolyam díja 7.000- forint / 4 alkalom, 5 fő jelentkezése esetén indul.
Jelentkezési határidő április 23. hétfő.
Részvételi szándékod az info@lelekforma.hu e-mail címen vagy a 06-20-224-00-37-es számon jelezheted, azonban részvételedet 2.000,-Ft előleg befizetésével biztosíthatod, a stúdió nyitvatartási idejében a recepción (16:00-20:00).