TripleX Training

Ints búcsút a derékfájásnak!!! Április 27. szombat 15:00-17:00

Sokszor várunk, halogatunk dolgokat, úgy szoktam mondani, akkor még nem fáj annyira Vannak már Triplex programon résztvevő vendégeim, ők már megtapasztalták a kemény fájdalmat, a mozgáskorlátozottságot és szeretnének tenni ellene, végleges megoldást találni a gerincproblémájukra! Te ne várd meg ezt, ha már vannak visszatérő fájdalmak, időszakos becsìpődések, vagy ha csak megelőzni szeretnéd ezeket, jelentkezz, tanuld meg a gyakorlatokat, ismerkedj meg a TripleX mozgásprogramjával!

A TripleX training a derékfájás megszüntetését célzó, magyar gyógytornász által kidolgozott, modern szemléletű, 3 lépcsős mozgásprogram. Mivel az egészséges mozgásrendszer és így a gerinc működésének titka a helyes mozgás, a TripleX training célja a rosszul rögzült mozgásminták átírása, a helyes mozgások újra programozása. Ennek érdekében felszabadítja a korlátozott ízületeket, a derék körüli izomfűző trenírozásával stabilizálja a gerincet, végül mindezek talaján megtanítja a helyes mozgást.

A gyakorló óra 2 órás időtartamú, torna és egy kis beszélgetés is lesz. Megismerkedhettek a mozgásprogram lényegével és kipróbálhatjátok a mozgásprogram első lépcsőjét egy TripleX mobility órát, majd stabilizációs gyakorlatokat is fogunk végezni. Garantáltan hatékony gyakorlatokkal tornászhatsz és persze a megelőzéshez is kapsz jó pár tippet!

A workshop díja 3.000,-Ft, részvételed 1000,-Ft-os előleg befizetésével biztosíthatod. Állandó recepció nem működik, ezért kérlek egyeztess az előleg befizetésével kapcsolatban a lenti elérhetőségeken. Jelentkezési határidő a workshopot megelőző csütörtök este.

Hogyan lehet jelentkezni:
06/20-224-0037 Lélek forma központi szám
info@lelekforma.hu, vagy messengeren