Váll és csípő lazító jóga workshop

» Posted by on Sze 27, 2017 in Blog, Hírek | Váll és csípő lazító jóga workshop bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

jóga ászana

Tanfolyamainkkal és workshopjainkkal nyári szünetre megyünk, ősszel új időpontokkal jelentkezünk!

Váll és csípő lazító jóga workshop

A gerincünk mellett további két kritikus területünk a csípő és a váll, nem egyszer érkeztek úgy jógaórára, hogy ezzel a két területtel foglalkozzunk intenzívebben az órán.
Bizonyára tudjátok, hogy a testünk néha lelki problémáink kifejező eszköze is. Többször lehet hallani arról, hogy a vállunkon cipeljük a terheket, „Nyomja a vállam az élet súlya”. Az ember a stressz és nyomás hatására tudattalanul is felhúzza, befeszíti, előre ejti a vállait. Bezárkózik. Ennek ellensúlyozására a váll lazításán kívül a mellkas nyitásával is foglalkozunk. A fizikai gyakorlatokon kívül a légzéssel fogjuk oldani a blokkokat, elakadásokat, nyitjuk a szívünket az új befogadására. A csípő többek között az elengedés területe. Engedjük el, amire már nincs szükségünk és legyünk nyitottak a világra: az emberekre és az új gondolatokra!
Ebben a 3 órás workshop-ban ezen a két területen lesz a fókusz. Egy intenzív bemelegítés után a csípő és váll körüli izmokat egy rövid ideig erősítjük, hogy utána minden irányból jól meg tudjuk nyújtani őket. A foglalkozáson különféle segédeszközöket fogunk használni és egy-két nyújtást párban is el fogunk végezni. Olyan gyakorlatok lesznek, melyeket utána otthon is lehet majd gyakorolni és megadom a segítséget ahhoz is, hogy milyen egyszerűen lehet a jógás segédeszközöket helyettesíteni. 
A foglakozásra szeretettel várunk mindenkit, akinek blokk, beszűkülés van ezen a két területen függetlenül attól, hogy jógáztál-e már ezelőtt vagy sem.

A következő workshop időpontja: 2018. április 21. szombat, 2.5 óra, 12:00-14:30-ig.
A workshop díja 4.200,- / fő.
A foglalkozást vezeti: Gorzó Kinga
Jelentkezési határidő a workshopot megelőző csütörtök este.
Részvételi szándékod az info@lelekforma.hu e-mail címen vagy a 06-20-224-00-37-es számon jelezheted, azonban részvételedet 2.400,-Ft előleg befizetésével biztosíthatod, a stúdió nyitvatartási idejében a recepción (16:00-20:00).