Váll és csípő lazító workshop

» Posted by on szept 27, 2017 in Blog, Hírek | 0 comments

A gerincünk mellett további két kritikus területünk a csípő és a váll, nem egyszer érkeztek úgy jógaórára, hogy ezzel a két területtel foglalkozzunk intenzívebben az órán.
Bizonyára tudjátok, hogy a testünk néha lelki problémáink kifejező eszköze is. Többször lehet hallani arról, hogy a vállunkon cipeljük a terheket, „Nyomja a vállam az élet súlya”. Az ember a stressz és nyomás hatására tudattalanul is felhúzza, befeszíti, előre ejti a vállait. Bezárkózik. Ennek ellensúlyozására a váll lazításán kívül a mellkas nyitásával is foglalkozunk. A fizikai gyakorlatokon kívül a légzéssel fogjuk oldani a blokkokat, elakadásokat, nyitjuk a szívünket az új befogadására. A csípő többek között az elengedés területe. Engedjük el, amire már nincs szükségünk és legyünk nyitottak a világra: az emberekre és az új gondolatokra!
Ebben a 2.5 órás workshop-ban ezen a két területen lesz a fókusz. Egy intenzív bemelegítés után a csípő és váll körüli izmokat egy rövid ideig erősítjük, hogy utána minden irányból jól meg tudjuk nyújtani őket. A foglalkozáson különféle segédeszközöket fogunk használni és egy-két nyújtást párban is el fogunk végezni. Olyan gyakorlatok lesznek, melyeket utána otthon is lehet majd gyakorolni és megadom a segítséget ahhoz is, hogy milyen egyszerűen lehet a jógás segédeszközöket helyettesíteni.
A foglakozásra szeretettel várunk mindenkit, akinek blokk, beszűkülés van ezen a két területen függetlenül attól, hogy jógáztál-e már ezelőtt vagy sem.
A következő workshop időpontja: 2017. november 18. szombat, 2.5 óra, 14:00-16:30-ig.
A workshop díja 4.800,- / fő.
Jelentkezni az info@lelekforma.hu vagy az info@jogalak.hu és a 06-20-224-00-37 számon.
A foglalkozást vezeti: Gorzó Kinga

Submit a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>